(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kachna s játrovou nádivkou
Potřebné ingredience
1celá kachna
sůl-lžička kmínu
nádivka:3housky
10ml mléka
špetka drceného pepře
3vejce-trochu petrželky nebo šnitlíku a jedna játrová paštika100-150g-nebo krájenou
Postup přípravy
housky nakrájíme na kostičky a dáme nasucho opéct do trouby-potom je zalijem mlékem,přidáme koření,vejce,nasekenou petrželku či šnitlík mírně osolíme
kachnu omyjeme a osušíme-naplníme břicho nádivkou a nakonec otvor zavřeme párátky nebo zašijeme-
kachnu osolíme pokmínujeme a dáme do pekáčku-podlijeme ji trochu vodou a pečeme při 200C asi 80minut
podle potřeby během počení kachnu podlévámea otočíme
podáváme sknedlíkem a zelím.....
moc moc dobré!!
kachnu omyjeme a osušíme-naplníme břicho nádivkou a nakonec otvor zavřeme párátky nebo zašijeme-
kachnu osolíme pokmínujeme a dáme do pekáčku-podlijeme ji trochu vodou a pečeme při 200C asi 80minut
podle potřeby během počení kachnu podlévámea otočíme
podáváme sknedlíkem a zelím.....
moc moc dobré!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé